Vi behöver dig!

Som en ideell förening är vi i behov av stöttning på olika sätt. För att vi ska kunna ge ett bra och tryggt stöd till våra stödsökande så behöver vi resurser, ideella krafter, och påhejare. Se några olika saker du kan göra för att stötta Miriam här nedan. 

olika sätt att stötta miriam

Följ oss och interagera med oss på sociala medier

Tipsa om oss

Något av det viktigaste du kan göra är att tipsa om oss - till exempel till eventuella samarbetspartners och andra som vill stötta oss. Framförallt hoppas vi att vi vill tipsa om oss till de som skulle behöva prata med oss. 

Engagera dig 

Vi behöver alltid fler engagerade personer i jouren. Vi vet att alla har något att bidra med oavsett utbildning eller erfarenhet. 


Vill du läsa mer om att engagera dig? Klicka här.

Bli stödmedlem

Att vara stödmedlem är en annan grej som gör stor skillnad för oss. De allra flesta pengar vi får är genom bidrag och de är oftast öronmärkta. De 200 kronorna som det kostar att vara stödmedlem kan alltså gå till sådana behov eller idéer som uppkommer plötsligt. Vill du vara stödmedlem betalar du in 200 kronor till vår Swish 123 453 1471 eller bankgiro 5317-1088. Maila gärna ditt namn och adress till info@tjejjourenmiriam.se också så får du ett litet välkomstbrev på posten.

Swisha en slant 

Allt stöd från er är välkommet, och har du inte möjlighet eller lust att bli stödmedlem får du gärna swisha över en valfri summa. Swishnummer är 123 453 1471.

Bli företagssponsor

Vill ditt företag sponsra Miriam och det viktiga arbete vi gör? Toppen! Skicka ett mail till info@tjejjourenmiriam.se så pratar vi mer.